dijous, 5 de novembre del 2015

TOBIAS


Per Inmaculada Jiménez

Tobias Eaton mes conegut com quatre gracies als seus quatre pars es un dels personatges principals de la trilogia divergent. Va néixer a la facció abnegació fill de Evelyn jhonson eaton i marcus eaton. Des-de nen és va haver sotmetre als maltractaments del seu pare cap a ell i cap a la mare és per això que després de que els seus resultats en la proba D' actitud
dones si inconclusos decidir transferir-se a la facció osa dia per allunyar del seu pare .
Tobias eaton mesura 1'80 m aproximadament. És esvelt ,molt àgil perquè en les baralles
esquiva els cops de puny i fa molts moviments en la baralla per esquivar patés i tècniques.
Es molt deportis-ta perquè fa molt esport perquè es prepara per proves físiques baralles
etc... .És molt esportiu perquè és prepara per proves físiques baralles etc... .Aquest jove va néixer a òxford , Anglaterra el 16 de desmembra de 1984 (30 anys) regne unit .Es molt guapo i molt atractiu i seductor. Tobias eaton en la peli-cula es molt amable però amb una cara freda sense expressió. És molt atrevit perquè fa molts bogeries es prepara amb armes
perilloses. Sempre te la cara seria sense expressió però en veritat és bo i amable. Es molt treballador perquè sempre és preocupa primer per les seves coses. És educat no falta el respecte i és bona persona no és com s'explica la facció osa diaz que tots son dolents
i maleducat ni falta el respecte no es com els altres és diferent. És molt valent no te poders s'atreveix s'ha el que li posin. És molt llest a l'hora que lo arrisquen el sap bé como ferdeles seves perquè no facin mal. És molt sensat a l'hora de problemes delicats. També és sincer amb les persones que és porten be amb ell. És molt llest confiat com segon de persones molt poques. És sensat amb els problemes i molt decidit.
La seva roba era senzilla però a la vegada elegant el seu color de pell era brut torrat i una mica blanc a l'hora el front la te llisa com la paret , i el nas la te recte
la boca la te besadora i seductora perquè te els llavis carnosos
el coll el te gran i ample. Els dents els te blancs i rectes.
Les orelles les te pegades no les te desplegades.
Els cabells els te castanys i llisos.
Les mans les ten grans i suaus. Les cames fortes i llargues.
Els braços els te forçut musculós i atlètics i de deportistes

Pablo Alborán


Per Andrea Romero
Sense dubte la seva guapura natural aquest to,bru de peli i la seva bóna forma física ens constra que passa sovint pel gimnàs també son claus per al seu èxit pablo alborán es el pibón del moment també per la seva belles llatina i la seva mirada traquil·la. Una mirada amiga d´aquelles que et parlen en confianças correcte i, com qualsevol noi de la seva edat , modern. La seva barbeta bes retallada completa un loo ir d'allò més cuasual a capdavall, atractivisimo Va náixer a Màlaga el 1989.

Batman


D'una banda és Bruno Díaz , un jove empresari ,milionari i solter que va perdre als seus
pares a mans d'un criminal quan era noi ; i d'altra banda , Batman ,l'home ratpenat . Aquest no posseeix super poders , no és extraterrestre ni ha patit un afortunat accident mutant , tan sols és un ésser humà a la recerca de venjança. És robust i atlètic com un goril·la alt com una girafa,àgil com un lleó sempre lluita per defensar la gent bona. El seu pitjor enemic es el Joker. Te un caràcter amable i alegre  sempre que hi hagi persones dolentes mai podrà relaxar-se  si algú li necessita  sempre estarà allà. Com Bruno Díaz és una persona intel·ligent , alt , fort , guapo i sa. És respectat per polítics , empresaris , jutges i policies

dimecres, 4 de novembre del 2015

Ventafocs

Per Paula Montero

Na ventafocs tenia dos germanastres i una madrastra, ja que la seva mare va morir d'una malaltia i el seu pare també va morir, però més tard, en un viatge de negocis.
Ella és alta, bonica, prima però no molt i jove.

Té una cara redoneta i quadrada, es fresca i dolça. Els seus llavis són fins. Té unes galtes redones i uns ulls blavosos.
Els seus cabells són ondulats, els té llargs però no massa i són rossos.


A pesar que les seves germanastres i la seva madrastra es portassin malament amb ella, ella seguia sent alegre i amable, educada i generosa, feliç i sociable.

Link, l'heroi de Hyrule


Per Guillem Llavero


Link és el protagonista principal de la saga de videojocs, The legend of Zelda, que l'any que ve fará 30 anys.
Link es un heroi que des de petit mostra la seva valentia enfrontant-se a monstres terribles i ajudant a tot el mon que ho necessiti, ja sigui salvant el poble o recollint les gallines de la pesada veïna del poble Kakariko...
Per algun motiu o altre, mai a parlat a ningun videojoc però quan furta amb l'espasa o es fa mal crida.
La seva missió és ajudar a la gent, derrotar al malvat Ganondorf, l'antagonista principal i salvar a la pricesa Zelda.
Es un noi d'uns 19 anys i medeix mes o menys un metre seixanta-cinc. Link porta unes robes verdas molt especials perquè les han portat generacions i generacions de herois, també porta unes malles blanques i unes botes marrons. Link també porta un barret de color verd i te una arracada a l'esquerra esquerra.
A l'esquena, porta l'espasa Maestra, que es molt poderosa, i l'escut Hiliá, que es de color blau i porta el símbol de la família reial de Hyrule i també porta rl de la Triforça. L'escut es resistent al foc.
L'heroi te la pell blanca. Te els ulls grans i blaus, un cabell ros i llarg amb unes patelles llargues i les celles marrons.

He escollit aquest personatge perquè des de que tinc 3 anys que jugava amb la meva germana a la seva Nintendo 64, sempre m'ha agradat la història tan profunda que té, en concret l' Ocarina of Time que va ser el primer lloc que vaig jugar.

dimarts, 3 de novembre del 2015

Batman

Per Issam Hamoudan


La primera vegada que Batman va aparèixer en els còmics a molta gent li va agradar, es va tornar famós, i va fer pel·lícules. Per exemple el cavaller obscur etc...

La identitat de Batman és Bruce Wayne va aparèixer en 1939 ara te 45 anys.

Batman poders i habilitats de detectiu expert en arts marcials. Té la cara dura,robusta i gran. El nas recte i llarg. Te el cos fort, gros com un arbre es jove, també es esportiu, les mans son aspres i grosseses i les galtes son suàs. La front estret, el coll llarg les orelles grans i llargs com un gatet.


El caràcter de Batman es calmós però a vegades esta com un fanfarró. Peró es intel·ligent i valent

PETER BENJAMIN PARKER

Per Elias Laoussi

Peter Benjamin Parker és un estudiant universitari i un super-heroi. Peter Parker estava en la universitat i li va picar una aranya i es va convertir en Spider-Man.

Peter és alt com un pí, és jove, encara va a la universitat. Quan li va picar l'aranya es va fer molt fort, també era una persona sana, no menjava porqueries i per últim era un poc guapo.

Peter poseeix la cara rodona com un globus, intel·ligent, tranquil·la com un caramel, simpàtica i confiada. Té els ulls blaus com el cel i grans com una muntanya. Conté el nas recte i llarg, i les orelles grans, també té les pestanyes clares i les dents blanques i rectes. Té les galtes suaus i rodones, també el coll elegant i gruixut. També pateix les celles separades.

Peter Parker té els braços llargs i les cames llargues. El seu cos és robust.

Peter és una persona simpàtica, valenta i sobretot amable, perquè ajuda a les persones quan estan en perill. Peter és educat, divertit,etc. I és una persona estudiosa, intel·ligent i seriosa com un professor.




Goku

Per Naufal Bouchar

Goku és un heroi d´una sèrie anomenada Bola de drac que té tres sagues Bola de drac, Bola de drac z quan ell es adult i Bola de drac GT . Ell té una força sobrenatural per això és el protagonista d'aquesta sèrie, ell entrena cada diàriament i menja deu vegades més que un humà per això és alt, corpulent com una roca. robust, lleuger com una ploma, esvelt, fort i àgil. tot lo ha con segut amb molt d´entrenament i batalles èpiques amb enemics super poderosos.

La seva cara és serena, robusta i dura, el cos és molt musculat.

Goku l´encanta les arts marcials ell es un fanàtic, també es alegre, simpàtic, amable com un donant d´òrgans, molt valent,
divertit i astut com un tigre, a vegades és un imbècil però és el mes poderós i indestructible.


SEO KANG JOON

Per María L. Rocha

Seo Kang Joon te 21 anys es de Seul Corea del sur és cantant ,actor i model. Va haver que tomar clas de cant i ball durant dos anys per ficar-se bé en l'actuació d'una pel-licula que estava filmant.Ell está en un grup musical que es diu 5URPRISE ell es el lider del grup .Els membres del grup duien que ell es un bon lider i actor ,li donen un mun de suport

Es molt tranquil i simpàtic, pero a vegades pot ser una mica avorrit , es molt humorista li agrada fer moltes bromes.

Les fans els varen descriure en un programa de televisió varen dir que te la cara dolça , els ulls ametllats i bonics,el nas xato ,la boca besadora amb els llavis carnosos .Es un jove guapo alt i es apassionat al seu treball

Ell va dir que li agrada molt jugar a golf i a tenis,fer equitació i tocar el piano.

Kang Joon va participar en el programa mes vist en Corea´ Roommate` aquest es el seu segon any en el programa




He elegit aquest personatge per que m'ha agrada molt y m'ha agrada com actua,es un bon actor.



Rocky Blue

Per Mary G. Adobas

Raquel Blue més coneguda com Rocky Blue, és una jove que balla en la sèrie de Shake It Up, amb sol 13 anys. Li encanta el col·legi, és molt estudiosa i el seu cor pertany a la dansa. Ella és la germana petita de Ty Blue. Marcie Blue i Dc. Curtis Blue són els pares de Rocky y Ty. Al principi, el pare no deixava que Rocky ballés, ja que volia que fos metge com ell, però va comprendre que el ball és el seu talent i important per ella. Ella es cristiana, li agrada i els respecta molt els animals, i per això es vegetariana.


Cece Jones és la seva millor amiga, veïna, company de classe i companya de ball de Shake It Up Chicago. CeCe és una noia de moda, únic, amable, aventurera, brillant, però, una mica babau, i totalment ingènua. També té un germà que es diu Flynn.


Rocky es com una girafa, mesura 1,78 m i pesa 57 kg.
La cara la té allargada, molt expressiva, simpàtica i molt confiada. Els cabells els té vius i brillants com les estrelles, els té ondulats o llisos, cada dia té un pentinat diferent, o a vegades té una boina, diadema per el seu bon gust en la moda. Les celles les té un poc arquejades i depilades. Els ulls els té marrons clars ,ametllats. La seva mirada es molt misteriós com un gat i molt cridanera, amb el conjunt dels pestanyes, fa que els ulls ressalten molt, per que les té llargues. La boca són sensuals, carnosos, un poc gran i molt cridanera perquè les seves dents són alineats i molt blanques com la neu. El seu coll és molt llarg com una girafa, els braços són llargs i forçuts, amb les mans firmes i àgils. Les pernes són primes i llargues com un jugador de bàsquet. Ella és blanqueta i bruna.


Ella té un bon gust per a la roba, va senzilla, discreta, bonica però a ella li queda molt elegant i moderna, sempre té un estil únic i molt original. A vegades té molts de complements, com una boina, joies, polseres, collars, ulleres de sol. Mai va sense complement, es seu vestuari es molt completa i molt cridanera.


Es molt amable, alegre, simpàtica, apassionada, generosa, sociable amb tots, sincera, molt divertida amb la gent desconeguda, amics o familiars. A l'escola és molt treballadora, responsable amb els estudis o deures. No li agrada arribar tard a les classes, es molt puntual. Molt somiadora per el seu futur, també es decidida però a vegades indecisa.
Quan les coses es posa, malhumorada, inexpressiva, mentidera, trista , ploranera...



He escollit Rocky, per descriure un personatge perquè és molt responsable, confiada així mateixa. Va tenir problemes amb el seu pare perquè ella volia ser ballarina i no metgessa, va demostrar al seu pare que el seu cor pertany a la dansa. Tot es pot aconseguir demostrant. Tot es possible.

Cat

Per Andrea Alba

Cat és la protagonista de la sèrie de Sam&Cat. En la sèrie té 22 anys i és adolencent. I treballa com a dida amb Sam. Viu en un pis.
Ella pesa 47 quilos i fa 1,53m, és baixa, morena i prima. Els seus cabells són castanys, llisos i fins, sempre els porta pentinats. La seva cara és rodona. Els ulls són ametlats, vius i redons com dos botons. El nas és llarg i recte. Els seus llavis són gran i rodons com un préssec. El seu coll és elegant. Els seus braços són prims i les seves són cames són primes. És molt bonica. Pareix una nina.

La seva afició en la sèrie és dida. Li encanta jugar amb els nins té un do per ficar-se en situacions difícils. També sempre porta amb ella un peluix, el seu color preferit és el rosa, el seu dormitori és rosa,en general tot ho té rosa com la Barbie

És una xiqueta, dolça com el xocolata, carinyosa com un ós de peluix, molt divertida, educada, mai s'enfada, molt infantil com una nena petita, no és molt inteligent, quant parla pareix que té la veu una pica xiulet com el Tweetie, pareix que té poca memòria com el peix Dori.



He escollit aquest personatge perquè m'agrada la seva personalitat, quant canta sembla un angel.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Liv Rooney



Per Salma Nebkhout

Liv Rooney és una protagonista de la sèrie “Liv i Maddie”. Liv és una de les bessones de la família Rooney i la germana major de Joey i Parker. Ella és major que la seva bessona Maddie, sis
minuts. Ella va deixar el programa de televisió de comèdia musical, “Sing it lound” perquè prefereix tornar a casa amb la seva família. Liv canta, balla i és actriu, ara vol ser normal.

Liv és alta, jove, sana, molt bonica, no és ni prima ni grossa és normal.

Liv té una cara dolça i plena, el seu front el té llis i ample. Els ulls els té desperts, vius i verds i les seves pestanyes llargues i clares, amb les celles son primes com un pal i té les galtes son redones com la mitat d'una poma i suaus com la pell d'un bebè. El nas és recte , la seva boca és fina, fresca i besadora i els llavis, fins però no massa com els llavis d'una sargantana i sensuals, té les dents blanques com la neu i rectes. Té els cabells, brillant i pel-roig però no tant. Té les mans blanques, normals i suaus i els seus braços i cames son normals.


Ella és alegre, amable, apassionada, atenta, generosa i molt orgullosa. Es molt apassionada amb la moda.

TOBIAS

Per Elena Asensio



Tobias Eaton és actor de la Trilogia 'Divergent', però li diuen Cuatre per que té 4 pors. Té 24 anys
i viu a Gosadia però va néixer a Abnegació. A la pel·lícula és l'instructor dels iniciats de la facció
de Gosadia. També, s'enamora de Tris Prior (protagonista).


Cuatre mesura més o menys 1'80 m i pesa 70 quilos aproximadament. És atlètic,musculós i guapo. També àgil i jove. La seva cara és inexpressiva i dura, com un maó. Els ulls els té rodons i tendres, com dos botons negres. Els seus cabells són curts, castanys i desordenats.


Ell du una roba molt discreta, fosca i senzilla. És a dir vesteix de negre com tots els integrants de Gosadia. Té por a les altures, els espais comprimits, a fer mal a algun innocent i al seu pare. Té
tatuat les cinc faccions i les flames de Gosadia a l'esquena.



Tobias és valent, fort i dur. Peró també és sensible i amable. És poc afectu perquè no va rebre amor de petit. Aquest personatge m'agrada perquè és fort i valent, i també es molt guapo.

MADDIE


Per Najoua Ibn Yakoub


Maddie Rooney és la protagonista de la sèrie Liv i Maddie,Maddie és una de les bessones de la familia Rooney.Maddie es més petita que Liv per sis minuts. Maddie és una noia estudiosa,divertida li agrada molt el basquet,és la capitana del equip femení del institut .


Maddie és una noia estudiosa,atlètica,jove i molt bonica ,no és molt sana perquè li agrada menjar escombraries.

Maddie la cara no la té molt rodona,els seus ulls són desperts,vius , blavosos. Te les pestanyes clares i llargues,te el nas recte,ample,la boca la té fina els llavis blanquinosos i fins,les dents els té alineades i blanques ,el coll el té curt i fi ,les orelles normals És divertida,quan estudia,es llesta es dura,expressiva i molt activa.


La sèrie Liv i Maddie m' agrada molt es entretenia,i les bessones son molt boniques i m'agrada veure aquesta serie.

dimarts, 27 d’octubre del 2015

Jacob

Per Thalia Alba

Jacob és el protagonista de la serié Crepuscle té 19 anys però per la seva edat està molt desenvolupat. Fisicament fa de llop que s'enamorat de la protagonista.

És alt, mesura 1,74m i pesa 67kg es molt fort, i és molt guapo, també és molt àgil i jove, té els cabels marrons i la cara molt bonic.

Té la cara dolça,i tambe té la cara fresca com la pell d'un nadóacabat de naixer , i també la pot tenir simpática . La té quadrada.

El cos el té molt musculat, i té les cames molt elejants, en les cames també té molt de pel.
El caràcter de Jacob es molt inestable, perquè es molt apassionat, peró a la vegada pot ser atrevit i fanfarro. Tambe és molt culte, i pot arribar a ser el mes salvatge i rebel .


Jo crec que té molts qualitats i que és un nin molt divertit en la pel·lícula crepuscle. És tant alt como un pi, té la cara tant dolça com xocolata,i és tant fort com el roure, . 

UMARU DOMA


Per Vanesa Salisi


Umaru Doma és la protagonista de la sèrie ''Himouto!! Umaru-chan'' , una sèrie japonesa. Ella és una estudiant de 16 anys amb les millores qualificacions de la seva classe.

Viu amb el seu germà major Taihei, i es passa tot el dia a casa jugant a videojocs, i llegint còmics. Umaru és alta, prima, és molt bonica, a vegades es àgil i quan vol es atlètica.

Té la cara ampla, rodona i sobretot dolça, quasi sempre està somrient. Els seus ulls són de color marró, té uns ulls desperts i són bastant vius. Té un nas molt petit, una boca xicoteta, uns llavis prims, unes galtes rodones i roges. El seu cabell és ros, i també és bastant llarg. Ella és prima, té els braços prims, i unes cames llargues i primes. Umaru és molt alegre, amable, simpàtica, divertida i intel·ligent. A casa seva pot ser bastant desordenada i bruta, molt enginyosa, plorosa i exigent. És un poc orgullosa, i bastant fanàtica als videojocs, còmics, etc. Vaig descriure-la perquè m'ha agrada molt aquest personatge.

AUSTIN MOON


Per Leila García Guerrero

Austin Moon és un jove de 20 anys que va ser un protagonista de la seria Austin y Ally. És un aspirant a cantant que va convertir-se en una sensació d´Internet de la nit al matí.
És un xicot alt, atlètic, jove i guapo. Té la cara redona, els ulls petits i marrons, el nas fi i petit, la boca també la te petita i el llavis carnosos.
Es un xicot musculós però prim. A el li agraden molt les coquetes i cantar i baila . Es molt alegre i li encanta fer bromes als seus companys. Està apassionat per la música i el ball,és molt generós amb la gent i sempre esta feliç no com la seva amiga Trish.
E escollit aquest personatge perquè és molt alegre igual que jo, per a mi és un xicot molt apassionat per la música i molt guapo.

KATNISS EVERDEEN


Per Jessica Salido de Paz
Katniss Everdeen és la protagonista de la saga de Els jocs de la fam. És una jove de 16 anys, molt hàbil amb l'arc i que es presenta a tribut per anar als jocs de la fam en lloc de la seva germana.
És esvelta com un espagueti, perquè en el seu districte no hi havia molt menjar. És d'estatura mitjana, atlètica, forta i molt àgil.
Té la cara llarga i expressiva, uns ulls petits, marrons com el cafè, i molt brillants, el nas petit, i uns llavis carnosos i rosats. Té els cabells llargs, com Rapunzel, castanys, ondulats com les ones, i brillants com les estrelles, però gairebé sempre els porta en una trena.

Té les cames primes i llargues, uns braços també prims com uns palets i unes mans àgils i petites com las de un gat.

El seu caràcter és molt atrevit i valent, com el del seu pare, és decidida i seriosa, i l'agrada estar sola, però no tant com estar amb la seva germana.
M'agrada aquest personatge perquè es molt valenta, guapa i llesta, com la seva germana. Es molt àgil i ràpida com un lleopard, i és com una heroïna, perquè es va presentar a els jocs de la fam per anar ella en lloc de la seva germana.