dimarts, 3 de novembre del 2015

PETER BENJAMIN PARKER

Per Elias Laoussi

Peter Benjamin Parker és un estudiant universitari i un super-heroi. Peter Parker estava en la universitat i li va picar una aranya i es va convertir en Spider-Man.

Peter és alt com un pí, és jove, encara va a la universitat. Quan li va picar l'aranya es va fer molt fort, també era una persona sana, no menjava porqueries i per últim era un poc guapo.

Peter poseeix la cara rodona com un globus, intel·ligent, tranquil·la com un caramel, simpàtica i confiada. Té els ulls blaus com el cel i grans com una muntanya. Conté el nas recte i llarg, i les orelles grans, també té les pestanyes clares i les dents blanques i rectes. Té les galtes suaus i rodones, també el coll elegant i gruixut. També pateix les celles separades.

Peter Parker té els braços llargs i les cames llargues. El seu cos és robust.

Peter és una persona simpàtica, valenta i sobretot amable, perquè ajuda a les persones quan estan en perill. Peter és educat, divertit,etc. I és una persona estudiosa, intel·ligent i seriosa com un professor.




5 comentaris:

  1. M´agrada molt la teva descripció per que esta molt be feta.

    Naufal bouchar

    ResponElimina
  2. Esta molt be feta, saps molt de ell.
    PD:Que tenguis un bon dia.

    ResponElimina
  3. M' ha agradat la descripció, esta molt 'fil per randa'. Peró els paràgrafs estan desordenats, hi ha que precurar això porque es un poc desordenat la informació, i es un poc lios. Molt original. Y també perque es molt guapo hahaha. Té com colors vius en la teva descripcio, perque es alegre y gracios hahaha No hi fa falta posar el nom, perque en nota que ets tu, perque es gracios hahya


    -Mariadelagraciah what <3

    ResponElimina
  4. M'agradat la descripció, esta molt detallada

    ResponElimina