dimarts, 3 de novembre del 2015

Rocky Blue

Per Mary G. Adobas

Raquel Blue més coneguda com Rocky Blue, és una jove que balla en la sèrie de Shake It Up, amb sol 13 anys. Li encanta el col·legi, és molt estudiosa i el seu cor pertany a la dansa. Ella és la germana petita de Ty Blue. Marcie Blue i Dc. Curtis Blue són els pares de Rocky y Ty. Al principi, el pare no deixava que Rocky ballés, ja que volia que fos metge com ell, però va comprendre que el ball és el seu talent i important per ella. Ella es cristiana, li agrada i els respecta molt els animals, i per això es vegetariana.


Cece Jones és la seva millor amiga, veïna, company de classe i companya de ball de Shake It Up Chicago. CeCe és una noia de moda, únic, amable, aventurera, brillant, però, una mica babau, i totalment ingènua. També té un germà que es diu Flynn.


Rocky es com una girafa, mesura 1,78 m i pesa 57 kg.
La cara la té allargada, molt expressiva, simpàtica i molt confiada. Els cabells els té vius i brillants com les estrelles, els té ondulats o llisos, cada dia té un pentinat diferent, o a vegades té una boina, diadema per el seu bon gust en la moda. Les celles les té un poc arquejades i depilades. Els ulls els té marrons clars ,ametllats. La seva mirada es molt misteriós com un gat i molt cridanera, amb el conjunt dels pestanyes, fa que els ulls ressalten molt, per que les té llargues. La boca són sensuals, carnosos, un poc gran i molt cridanera perquè les seves dents són alineats i molt blanques com la neu. El seu coll és molt llarg com una girafa, els braços són llargs i forçuts, amb les mans firmes i àgils. Les pernes són primes i llargues com un jugador de bàsquet. Ella és blanqueta i bruna.


Ella té un bon gust per a la roba, va senzilla, discreta, bonica però a ella li queda molt elegant i moderna, sempre té un estil únic i molt original. A vegades té molts de complements, com una boina, joies, polseres, collars, ulleres de sol. Mai va sense complement, es seu vestuari es molt completa i molt cridanera.


Es molt amable, alegre, simpàtica, apassionada, generosa, sociable amb tots, sincera, molt divertida amb la gent desconeguda, amics o familiars. A l'escola és molt treballadora, responsable amb els estudis o deures. No li agrada arribar tard a les classes, es molt puntual. Molt somiadora per el seu futur, també es decidida però a vegades indecisa.
Quan les coses es posa, malhumorada, inexpressiva, mentidera, trista , ploranera...



He escollit Rocky, per descriure un personatge perquè és molt responsable, confiada així mateixa. Va tenir problemes amb el seu pare perquè ella volia ser ballarina i no metgessa, va demostrar al seu pare que el seu cor pertany a la dansa. Tot es pot aconseguir demostrant. Tot es possible.

9 comentaris:

  1. Aquesta descripció és la que m'agrada.

    Elias Laroussi

    ResponElimina
  2. Bona descripció magrada perqué nose

    ResponElimina
  3. M'ha agradat per que m'ha paregut una bona descripciò

    ResponElimina
  4. Vaya descripciò més llarga, vaig llegir-ho tot i esta molt detallat. Bona descripciò :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Si,esforçándme molt perque vull un 10 en català hahaha. Moltes gracies :)) Pasaré per la teva descripció, segur que la teva es molt pareguda a la meva. xoxo <3

      Elimina
  5. la descripción esta molt be la has fes larga pero esta be i te merecer bona nota

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un poquet, bastant hahaha... Moltes gracies!! Creuem els dits :DD

      Elimina